Vacature: Werkvoorbereider

okt 2023

BEN JIJ GRAAG IN PROJECTCONTROL?

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de organisatie rondom een werk soepel verloopt. Je bepaalt wat daarvoor moet worden gedaan en weet hoe de planning ervan in elkaar zit. Alle werkzaamheden zijn goed voorbereid, de volgorde is duidelijk en de tekeningen kloppen. Je bewaakt de kwaliteit én veiligheid, en vanzelfsprekend heeft de werkenadministratie geen geheimen voor jou. Je bent echt een spin in het web, schakelt snel, en onderhoudt contact met je collega’s op de bouw, de architect, leveranciers en onderaannemers.

* Houd jij ook graag grip op de werkzaamheden en heb je ervaring in en kennis van de diverse bouwprocessen?

* En heb je een afgeronde bouwkundige opleiding (MBO of HBO) en zin om ons team van Goed-Bouw beter te leren kennen?

Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op met Wouter Goor voor een afspraak.

Wouter Goor | 06 45 65 01 87 | wouter@goed-bouw.nl