Vacature: projectleider

nov 2023

OVERZIE JIJ DE BOUW VAN BEGIN TOT EIND?

Als projectleider overzie jij de bouw van begin tot eind. Jij draagt de eindverantwoordelijkheid voor een goede voorbereiding, de planning en uitvoering. Dit doe je natuurlijk samen met de opdrachtgever, je collega’s maar ook met de architect of de toezichthouders.

Jij weet hoe jouw project loopt, je hebt de fases al in beeld, vergunningen en ontwerpevaluaties had je al onder controle en je hebt de juiste mensen al gepland zodat ieders talent goed past voor de job. Je spreekt regelmatig met je team en organiseert bijeenkomsten met alle betrokkenen van het project. Je bewaakt het budget, stelt niet alleen afwijkingen vast maar handelt daar ook naar.

* Ben je oplossingsgericht en besluitvaardig?

* Begeleid jij ook graag ieder project vanaf de tekentafel tot de oplevering van het gebouw, en sta je graag in contact met alle betrokkenen, van je collega’s tot aan de klant?

* Heb je ruime ervaring in en kennis van de diverse bouwprocessen?

* En heb je een afgeronde bouwkundige opleiding (liefst HBO) en zin om ons team van Goed-Bouw te komen versterken?

Dan komen we graag met jou in contact! Neem contact op met Wouter Goor voor een afspraak.

Wouter Goor | 06 45 65 01 87 | wouter@goed-bouw.nl